Εταιρικό προφίλ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η πολυετής εμπειρία μας στο ξύλινο δάπεδο και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, μας έχουν φέρει στη κορυφή της προτίμησης του κόσμου που μας εμπιστεύεται για να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε το χώρου του. Αξιολογούμε τη κάθε ανάγκη, τη κάθε απαίτηση και τις όποιες ιδιαιτερότητες ξεχωριστά, ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώνει πρώτα εσάς, για την επιλογή σας.

ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ - ΣΥΖΗΤΑΜΕ

Βασικό κριτήριο για εμάς πριν την οποιαδήποτε εργασία είναι η αληθινή γνωριμία μας μαζί σας. Ξέρουμε πως μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Συζητάμε λοιπόν, ακούμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε τη λύση που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Ξεκινάνε οι εργασίες. Στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε και με χρονικό ορίζοντα κατόπιν συνεννοήσεως. Χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πάντα οικολογικά υλικά, δουλεύουμε μεθοδικά ώστε να σας παραδώσουμε τον αναβαθμισμένο πλέον χώρο σας, λειτουργικά ολοκληρωμένο.

ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΜΕ - ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ

Με το πέρας των εργασιών, κάθε δημιουργία μας, κάθε εργασία αποκατάστασης – ανανέωσης, είναι για εμάς μια εκπλήρωση υπόσχεσης που δώσαμε προς εσάς. Για να είμαστε σίγουροι λοιπόν πως θα μπορείτε να τη χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση του όποτε εσείς το επιθυμείτε.

ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ

Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1970 ο Γεώργιος Κίκης και το συνεργείο του, μετέδωσαν πρώτοι στους ανθρώπους της Καβάλας την αγάπη τους για το ξύλινο δάπεδο. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία τους, τους έφερε να μονοπωλούν την προτίμηση του κόσμου, αναβαθμίζοντας αισθητικά και ποιοτικά πολλές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στην πόλη. Η γνώση και η εμπειρία, σαν φυσικό επακόλουθο, περνούν στον υιό Θανάση Κίκη. Από το 1995 έως σήμερα, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την πιο πρόσφατη τεχνολογία, το ξύλινο δάπεδο έχει γίνει πλέον προσωπική μας υπόθεση.