Προφιλ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 και ήταν μία από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την επαγγελματική επικάλυψη χώρων με ξύλινες επιφάνειες. Με αγάπη για το αντικείμενο και συνέπεια στην δουλειά καταφέραμε να γίνουμε σήμα κατατεθέν στην περιοχή της Καβάλας και της Δράμας.

Στόχος μας ήταν πάντα η σωστή επιλογή του ξύλου σε συνέργεια με τον χώρο που θα χρησιμοποιείτο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρινόταν στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις δικές μας επαγγελματικές απαιτήσεις.

Το 2006 αποσύρθηκε ο ιδρυτής Γεώργιος Κίκης από την διοίκηση και παρέδωσε στον γιο του Αθανάσιο, ο οποίος με γενναία αποφασιστικότητα και μοντέρνο πνεύμα ανασχημάτισε την εταιρία και της έδωσε καινούργιες προοπτικές και προτεραιότητες, χωρίς να απαρνηθεί τις «καλές παλιές ιδέες, γνώσεις και εφαρμογές», αλλά ενσωματώνοντας τες στις νέες ανάγκες και πεποιθήσεις.

Επώνυμοι και ανώνυμοι μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν την κατασκευή των δαπέδων τους, όπως ξενοδοχεία, δημόσιες επιχειρήσεις, επαγγελματίες κλπ. και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Για την καλύτερη ενημέρωση και την προσέγγιση του ενδιαφερομένου στο αντικείμενο ξύλο αποφάσισε να φτιάξει μία έκθεση στην οδό Νυρεμβέργης 18 (πρώην Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού) με διάφορες επιλογές του αντικειμένου έτσι ώστε να δοθεί στον καταναλωτή η δυνατότητα της απευθείας εντύπωσης μέσω αφής και όψης.

Βρισκόμαστε σε συνεχή δράση με προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, την οποία επιτυγχάνουμε με καθημερινή ενημέρωση περί του αντικειμένου αλλά και σε στενή συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς της Ευρώπης, συμμετέχοντας σε εξειδικευμένες εκθέσεις όπως η DOMOTEX στην Γερμανία και workshop κατασκευαστών.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε, σε πόσους τομείς την καθημερινής σας ζωής μπορούμε να φέρουμε βελτίωση στην ποιότητα αυτής.


View Kikis in a larger map